Retete:

    Biban la cuptor

    Categoria reteta culinara: mancaruri cu peste

    Ingrediente reteta culinara Biban la cuptor

    1 biban mare, 4 catei usturoi, 1 felie lamaie, ulei de masline, marar, otet balsamic, sare

    Mod de preparare reteta culinara Biban la cuptor

    Se curata bibanul de mate, de branhii, se spala si se cresteaza pe spate, de-a lungul sirei spinarii pe ambele parti, fara sa ii taiem coastele
    Se sareaza, se introduc cateii de usturoi taiati felii, felia de lamaie taiata in doua si mararul.
    Se unge bibanul cu ulei de masline pe ambele parti, se unge si tava cu ulei de masline.
    Se introduce la cuptor timp de 30-40 minute, la jumatatea timpului se unge cu pensula cu putin otet balsamic, doar pe deasupra.
    Se poate servi cu garnitura de legume innabusite.
    Timp: 40 min


    Adaugat de: Angel Gabriel
    la 16/02/2020
    Vizualizari 497 ori

    DISTRIBUIȚI

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.