Retete:

    Bors de crap

    Categoria reteta culinara: mancaruri cu peste

    Ingrediente reteta culinara Bors de crap

    • cateva capatani de peste
    • 1 caras
    • 1 crap de 1,5 kg
    • ardei gras verde
    • ceapa
    • ulei aromat cu rozmarin si piper sichuan
    • otet din vin cherry
    • un amestec de piper negru si chili
    • boia de ardei dulce
    • sare grunjoasa
    • apa.

    Mod de preparare reteta culinara Bors de crap

    Am taiat crapul in doua, unde se termina coastele si incepe coada apoi m-am apucat de filetat. Am filetat partea cu coastele si am taiat la baza sirei spinarii lasand coastele, scotandu-le ulterior cu un clestisor.
    Partea de la coada am filetat-o si crestat-o.
    Am pus la fiert legumele si capurile de peste inclusiv acel caras ratacit, pentru zeama de baza, am potrivit desare.
    Am scos legumele si bucatile de peste si le-am pasat.
    Am strecurat zeama, am pus-o din nou pe foc si am adaugat uleiul aromat, boiaua dulce de ardei, condimentele, am lasat un clocot si am adagat carnea de crap filetata, am acrit si dupa 5-10 minute am adaugat o mana de leustean verde tocat si am luat de pe foc.


    Adaugat de: Angel Gabriel
    la 13/10/2020
    Vizualizari 248 ori

    DISTRIBUIȚI

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.