vineri, 24 iunie 2022
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Bors de crap

Ingrediente reteta culinara Bors de crap

• cateva capatani de peste
• 1 caras
• 1 crap de 1,5 kg
• ardei gras verde
• ceapa
• ulei aromat cu rozmarin si piper sichuan
• otet din vin cherry
• un amestec de piper negru si chili
• boia de ardei dulce
• sare grunjoasa
• apa.

Mod de preparare reteta culinara Bors de crap

Am taiat crapul in doua, unde se termina coastele si incepe coada apoi m-am apucat de filetat. Am filetat partea cu coastele si am taiat la baza sirei spinarii lasand coastele, scotandu-le ulterior cu un clestisor.
Partea de la coada am filetat-o si crestat-o.
Am pus la fiert legumele si capurile de peste inclusiv acel caras ratacit, pentru zeama de baza, am potrivit desare.
Am scos legumele si bucatile de peste si le-am pasat.
Am strecurat zeama, am pus-o din nou pe foc si am adaugat uleiul aromat, boiaua dulce de ardei, condimentele, am lasat un clocot si am adagat carnea de crap filetata, am acrit si dupa 5-10 minute am adaugat o mana de leustean verde tocat si am luat de pe foc.

Adaugat de: Angel Gabriel

ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ARTICOLE RECENTE

Vara in Delta Dunarii, iunie 2022 – Video

0
Iunie, prima luna din vara. Lacurile si canalele incep sa se imbrace in covoare de nuferi albi si galbeni, lebedele ies la plimbare cu...