marți, 15 octombrie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Salau cu ciuperci

Salaul este un peste foarte gustos, insa daca-l preparati cu ciuperci si sos de smantana, iese o mancare delicioasa.

Ingrediente reteta culinara Salau cu ciuperci

Ai nevoie de: 6 fileuri de salau, jumatate de kilogram de ciuperci, 2 cepe, o cutie mare de smantana, o portie mare de cascaval.

Mod preparare reteta culinara Salau cu ciuperci

Fileurile se oparesc in apa cu sare, se aseaza intr-o tava (lasand spatii suficiente intre ele) si se lasa deoparte.Ciupercile se spala bine si se taie in felii subtiri, apoi se oparesc. Se lasa la scurs. Ceapa taiata cubulete se caleste in putin ulei incins iar cand capata o culoare aurie se adauga si ciupercile. Se mai lasa putin la calit, apoi se adauga smantana. Se amesteca si se lasa la fiert trei-patru minute. Sosul astfel pregatit se distribuie uniform peste fileurile se salau. Tava se tine la cuptor pana cand este gata pestele (30-40 minute). Deasupra se toarna in ploaie cascavalul ras, dupa care tava se mai tine cateva minute la cuptor, pana cand se rumeneste partea de deasupra. Pofta buna!

Adaugat de: Ungureanu Daniela

ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

aurora boreală vizibilă din Delta Dunării

Aurora boreală în Delta Dunării

0
Marian Alexandru a surprins recent un fenomen rar în România: aurora boreală, vizibilă din Delta Dunării. Deși acest fenomen spectaculos este asociat mai ales...

RECOMANDAM