miercuri, 4 octombrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăPromovareTura cu canoea in Delta Dunarii

Tura cu canoea in Delta Dunarii

Stiti voi cum vine treaba asta? Daca prinzi gustul sa explorezi Delta Dunarii de la nivelul firului de apa, apoi nici ca te mai poti lasa de asta. Indiferent daca esti intr-un caiac sau intr-o canoe, experienta ce ti-o ofera o calatorie lenta pe canalele din Delta, este unica.

Daca ai in sange un pic de spirit de aventura, daca iti doresti sa depasesti o bariera imaginara, atunci urca-te intr-o canoe sau intr-un caiac si incepe sa redescoperi Delta Dunarii. Si daca te insoteste si copilul tau in aceasta calatorie este extraordinar! Niciodata nu este prea tarziu sa descoperi natura ce te inconjoara.

Fotografii tura caiac / canoe in Delta Dunarii

Pentru al treilea an consecutiv am raspuns “prezent” la Tura cu caiacul/canoea de ziua copilului organizata de cei de la Descopera Delta Dunarii. Au fost doua zile de vaslit excelente, o vreme super, un ghidaj excelent, mancare excelenta, organizare excelenta,  echipaj de canoe 2 vaslasi + 1 carmaci .. excelent!

Video tura caiac / canoe in Delta Dunarii

Per total, am parcurs cam 40 km in doua zile. Dupa ce ne-am luptat fara sorti de izbanda cu valurile si vantul pe Dunare, necesitand tractarea, am putut vasli linistiti pe canalele Mila 36, Sontea Noua, Sontea Veche, Olguta pana am ajuns la Mila 23.

2 zile perfecte, intr-o atmosfera perfecta. Multumim!

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Apus de soare delta dunarii

Apus de soare in Delta Dunarii – Video

0
Apusul de soare in Delta Dunarii este unul dintre cele mai frumoase momente pe care le poti trai in aceasta zona unica. In timp...

Pescuitul în luna octombrie

RECOMANDAM

Pensiunea BIANCA din Murighiol

Pensiunea Bianca

0