joi, 18 aprilie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăArticole diverseDaca vii in Delta Dunarii poti sa ...

Daca vii in Delta Dunarii poti sa …

faci multe lucruri. Acuma conteaza si zona in care te duci, disponibilitatile financiare dar si ghidul ce te insoteste. Poti pescui, dar daca nu te indruma cineva care a mai fost in zona, cu siguranta nu o sa ai rezultate. Poti face plimbari cu barca in ideea de a vedea peisaje sau pasari. Si aici ai nevoie de cineva care stie cum merge treaba. Alte idei mai sunt de ceea ce poti face in Delta? Eu as mai adauga la cele clasice (pescuitul si plimbarile cu barca) si plaja la Sulina, Sfantu Gheorghe, Gura Portitei.

Discutam la un moment dat cu Iliuta Goean (ghid autorizat in Delta Dunarii) si mi-a servit rapid cateva idei de a petrece un sejur in delta: ture cu caiace, ture de fotografie pasari la panda, ture de explorare, ture la manastirile din zona dar si combinatii ale acestora in programe de genul teambuilding. Daca vreti sa vedeti cum se concretizeaza aceste idei, intrati la el pe site ca stie mai bine decat mine.

Acuma, daca ai fost in Delta si ai avut parte de alte modalitati de a-ti petrece timpul da un comentariu ca sa completam lista.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

delta dunarii fotografie drona

Delta Dunarii vazuta din drona – Galerie fotografii

0
Descoperă frumusețea Deltei Dunării cu o galerie de fotografii aeriene realizate cu drona. Fiecare imagine surprinde peisaje spectaculoase, de la canale întortocheate la habitate...
Canalul mitchina

Canalul Mitchina

RECOMANDAM