vineri, 22 septembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăPromovareTu unde te duci la pescuit in toamna in Delta Dunarii?

Tu unde te duci la pescuit in toamna in Delta Dunarii?

Stii ce conteaza cel mai mult atunci cand esti pescar si mergi in Delta Dunarii? Sa cunosti omul potrivit care sa te insoteasca la locul potrivit. Pentru ca vezi tu, in Delta-i multa apa si peste-i din ce in ce mai putin. Daca mergi pe principiul vechi ca oriunde arunci o lingurita, hopa sare si stiuca, te anunt ca anii de glorie ai pescuitului din delta au apus de mult.

Din pacate experienta ultimilor ani confirma faptul ca in Delta Dunarii nu mai exista acea densitate de pesti care sa ne asigure un minim de confort atunci cand venim la pescuit. Traim si pescuim la fel, pe repede inainte, si nu avem timp sa cautam pestele, ci trebuie sa mergem direct la pont.

Asa ca vrei, nu vrei, trebuie sa recunosti ca acum la putere in Delta este „informatia”. Trebuie sa cunosti omul potrivit care sa obtina pentru tine informatia in timp real despre locurile unde „pica” pestele.

Sa ai omul potrivit care in primul rand sa fie pescar sportiv (nu pescar profesionist), ca sa inteleaga ceea ce-ti doresti sa prinzi si modul in care vrei sa faci acest lucru. Apoi, sa cunoasca balta ca-n palma, nu numai din punctul de vedere al localizarii lacurilor si canalelor ci sa cunoasca si obiceiurile pestilor de delta sa-i localizeze in functie de parametrii zilei (nivelul apei, claritatea apei, densitatea vegetatiei, temperatura, etc).

Asa ca ai de ales: mergi pe cont propriu pe principiul eforturi mari dar cheltuieli minime si atunci foarte probabil ca si rezultatele la pescuit vor fi la fel, sau mergi relaxat pe mana unor ghizi de pescuit care vor incerca sa-ti ofere toate informatiile necesare si sa te duca acolo unde-i cel mai bine ca tu sa ai o partida de pescuit memorabila. Unii dintre voi imi vor da dreptate, altii nu. Insa eu va spun ca in cele doua zile de pescuit am adus la barca stiuci cu mult peste ceilalti pescari. Pescarii sportivi inteleg desigur ca prin „adus la barca” nu inseamna „peste la traista” ci pescuit sportiv. Diferenta a facut-o locul unde am pescuit si naluca folosita.

Si acest lucru nu ar fi fost posibil daca nu alegeam oferta de pescuit a celor de la descoperadeltadunarii.ro

O sa spuneti ca-i reclama. Da, este reclama! Si se merita din plin! De patru ani nu am mai avut asa partide memorabile la stiuca pe natural in Delta Dunarii. De patru ani nu am mai prins o stiuca trecuta de 2 kg pe natural in Delta Dunarii. Nici nu-mi mai amintesc de cand nu am mai prins exemplare sarite de 5 kg. Stiuci de peste 5 Kg prinse pe natural in Delta Dunarii…. nu credeam ca o mi se mai intample aceasta minune!

Cat despre numarul capturilor, nici nu mai stiu cate au fost pentru ca nu am retinut, dar pot sa va spun cu certitudine ca au fost doua zile de pescuit fenomenale pline de adrenalina.

Nu ma intrebati de locatiile de pescuit pentru ca nu le voi dezvalui. Nu ma intrebati ce naluci am folosit pentru ca nu le voi dezvalui. Va spun doar ca am folosit o singura lingurita, cumparata din Tulcea la indicatiile celor de la descoperadeltadunarii.ro.

Pana pe 1 decembrie puteti alege una din ofertele de pescuit in Delta Dunarii  si poate va veti intalni cu stiucile mele de 5 kg.

.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

lacul lumina delta dunarii

Lacul Lumina – loc de pescuit in Delta Dunarii

0
Lacul Lumina din Delta Dunarii este un loc excelent pentru pescuit, cu o mare varietate de pești, cum ar fi știuca, crapul, somnul și...

Pescuitul în luna octombrie

Bancuri cu pescari

Bancuri haioase cu pescari

RECOMANDAM

Hotel Wels din Baltenii de Sus Delta Dunarii

Hotel Wels

0