0

Detaliat traseul se prezinta astfel: Localitatea Murighiol – bratul Sfantu Gheorghe – sat Uzlina – canal Uzlina – lac Uzlina – lac Isac – lac Isacel – lac Durnoliapca. Din lacul Durnoliapca am revenit pe lacul Uzlina si ne-am intors la Murighiol.
Nu putem aprecia ca timp acest traseu, probabil cu o barca cu motor de 15cp se ajunge cam la 5 ore dus-intors. Ca sa fim cinstiti traseul asta l-am parcurs in ideea pescuitului la stiuca. In octombrie, vegetatia acvatica aproape disparuse, dar din cate am vazut noi, pe lacurile Isacel si Durnoliapca, vara sunt o multime de nuferi, fiind zone renumite pentru fotografiat pasari.
Merita parcurs acest circuit in care cu siguranta diversitatea vegetatiei ce strajuieste canalele o sa va incante privirea. Am remarcat o multitudine de pasari, in special pe lacul Durnoliapca.

© info-delta.ro

Bratul Sfantu Gheorghe Intrare pe bratul vechi Bratul vechi Sfantu Gheorghe
Canalul Uzlina Lacul Uzlina Intrare in lacul Isac
Lacul Isac Canal spre lacul Isacel Lacul Isacel
Canal intrare lac Durnoliapca Lacul Durnoliapca Canal iesire lac Durnoliapca – Fotografii

© info-delta.ro

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole din sectiune

ULTIMELE COMENTARII

Va recomandam sa cititi

Am revenit la Resortul Cormoran, un loc foarte potrivit in contextul actual pentru o partida de pescuit in Delta Dunarii

La jumatatea lunii iunie am calatorit in Delta Dunarii cu intentia de a pescui cateva stiuci, pe natural. Am avut, insa, doua zile de pescuit dificile, in care nici eu si nici alti membri din echipa nu am reusit sa vedem coada pestelui. Am pescuit in…