Neaparat sa fie crap ca asa-i zice la reteta: crap la gratar. Dar poate sa fie si caras dar atunci reteta s-ar numi caras la gratar. In fine, este o reteta usor de gatit pe care noi am testat-o si da bine.
Ingrediente reteta culinara Crap la gratar
Un crap de 1 kg (daca prindeti mai mare nu-i bai), ceva fire de patrunjel pentru aspectul estetic, ulei, sare dupa gust, usturoi si zeama de lamaie.
Mod de preparare reteta culinara Crap la gratar
Crapul se taie bucati, se sareaza, se usuca cu un servet. Se ung bucatile cu ulei si se prajesc la gratar pe ambele parti. Se orneaza cu patrunjel si serveste cald cu zeama de lamaie sau mujdei de usturoi si cu cartofi natur peste care se presara mujdeiul maruntit.
Da, am uitat de cartofii natur: se curata cativa cartofi, se taie in cubulete si se fierb cu putina sare. Greu nu?