joi, 7 decembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Malasolca

Este o mancare dobrogeana de iarna, de fapt o fiertura de peste sarat si uscat, de preferat stiuca. Cand am fost in octombrie in delta la pescuit, gazdele noastre tocmai preparasera malasolca si o serveau. Asa ca am profitat de moment si am notat reteta.

Stiuca se pune la desarat cu o zi inainte de preparare. A doua zi, se jupoaie de pielea tare si se pune la fiert impreuna cu cartofii taiati bucati mari. Dupa ce au fiert, se aseaza pe un platou. Pestele se stropeste bine cu mujdei batut cu ulei.

Ca reteta, malasolca este aproape identica cu scordoleaua, diferanta constand in garnitura ce insoteste pestele.

© Info-delta.ro. Toate drepturile rezervate

ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Pescuitul în luna decembrie

0
Despre pescuitul în luna decembrie. Luna decembrie aduce cu sine temperaturi scăzute și condiții reci în mediul acvatic, iar pescuitul poate deveni o provocare...

RECOMANDAM

Resort hotel cormoran uzlina delta dunarii

Resort Cormoran

0