vineri, 24 mai 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Malasolca

Este o mancare dobrogeana de iarna, de fapt o fiertura de peste sarat si uscat, de preferat stiuca. Cand am fost in octombrie in delta la pescuit, gazdele noastre tocmai preparasera malasolca si o serveau. Asa ca am profitat de moment si am notat reteta.

Stiuca se pune la desarat cu o zi inainte de preparare. A doua zi, se jupoaie de pielea tare si se pune la fiert impreuna cu cartofii taiati bucati mari. Dupa ce au fiert, se aseaza pe un platou. Pestele se stropeste bine cu mujdei batut cu ulei.

Ca reteta, malasolca este aproape identica cu scordoleaua, diferanta constand in garnitura ce insoteste pestele.

© Info-delta.ro. Toate drepturile rezervate

ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

muzeul ivan patzaichin mila 23

Muzeul Ivan Patzaichin din Mila 23, Delta Dunarii

0
Muzeul Ivan Patzaichin – Centru de Inovare Comunitară, construit pe locul casei părinților lui Ivan Patzaichin din satul Mila 23, omagiază realizările excepționale ale...

RECOMANDAM