Retete:

    Scrumbie la gratar

    Categoria reteta culinara: mancaruri cu peste

    Nu am gatit niciodata scrumbie. Azi nu am mai putut rabda de pofta si m-am hotarat sa incerc si eu. Am curatat scrumbia, spalat bine si uscat cu servetel de hartie apoi am crestat-o pe ambele parti, am presarat sare (si in interior), am invelit-o in hartie de copt, am uns cu ulei si am lasat-o 30 min. Pe grilul de aragaz am pus scrumbiile cate 15 min pe fiecare parte si niste rosii. Am inlaturat hartia si am mai lasat cateva minute, sa se scurga zeama (mie imi place pestele crocant). Am facut un mujdei de usturoi, am tocat rosiile coapte pe gratar si curatate de pielita, am pus patrunjel verde si am facut un sos. Servit totul cu lamaie din belsug! Am ramas fara cuvinte…


    Adaugat de: Angel Gabriel
    la 02/07/2020
    Vizualizari 497 ori

    DISTRIBUIȚI

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.