duminică, 19 mai 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Stârcul roșu la vânătoare. În căutarea prăzii

Starcul rosu este o apariție destul de discretă în frumosul peisaj al Deltei Dunării, alegând să trăiască departe de canalele și ghiolurile aglomerate de bărci. Întâlnirea cu această pasăre rară este cu adevărat o experiență de neuitat, iar observarea sa atunci când stă imobil, cu privirea fixată asupra apelor, în așteptarea prăzii, este cu adevărat fascinantă.

Cu aripile sale subțiri și gâtul elegant, starcul roșu emană o eleganță subtilă în mediul său natural. Cu toate că preferă liniștea și liniștea, atunci când se hrănește, devine o creație vie de neuitat. Cu o răbdare deosebită, el stă la panda, aproape impietrit, și vânează pestișorii care înoată în apele Deltei.

Este cu adevărat o plăcere să observi această pasăre excepțională în mijlocul naturii, iar fiecare întâlnire cu ea aduce o mică doză de farmec și mister în această regiune minunată a Deltei Dunării. Starcul roșu ne amintește de fragilitatea și frumusețea lumii naturale, încurajându-ne să protejăm și să prețuim acest habitat minunat pentru generațiile viitoare.

imagini Romeo Huidu

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Noua lege a pescuitului 2024

Noua Lege a pescuitului şi a protecţiei resursei acvatice vii –...

0
Noua LEGE a pescuitului și a protecției resursei acvatice vii a fost adoptată de către Camera Deputaților în data de 7 mai 2024, la...

RECOMANDAM