duminică, 21 aprilie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Pescuitul in luna mai

Despre pescuit in luna mai: Luna mai este o perioadă în care pescuitul este interzis pe apele sălbatice conform ordinului de prohibiție. Cu toate acestea, pe bazinele private se pescuiește în această lună. Odată cu încălzirea apei, luna mai oferă oportunități excelente de pescuit atât pentru peștii rapitori, cât și pentru cei pasnici.

Știuca, bibanul sau salaul sunt specii interesante în această lună. Încercați tehnici precum pescuitul cu naluci artificiale, cum ar fi voblerele sau jigurile, sau pescuitul cu momeli vii. Alegeți locuri cu vegetație submersă, maluri abrupte sau praguri sub apă, care pot fi punctele preferate de adăpost și hrănire ale peștilor rapitori.

Pe măsură ce apa se încălzește în luna mai, și peștii pasnici devin mai activi. Carasul, crapul sau plătica pot fi specii pe care să le vizați.

În funcție de speciile de pești pe care doriți să le prindeți, puteți opta pentru diferite tehnici de pescuit. Pescuitul cu naluci artificiale, cum ar fi voblerele sau jerbeaits, poate fi eficient pentru capturarea peștilor răpitori precum știuca sau bibanul. În schimb, pentru peștii mai pasnici, cum ar fi crapul, carasul sau plătica, pescuitul cu momeli naturale, cum ar fi viermii, râmele sau porumbul, poate fi mai potrivit.

Verificați și solunarul pentru luna mai înaintea fiecărei partide de pescuit. Acesta corelat cu alți factori de mediu, cum ar fi anotimpul, presiunea atmosferică, condițiile meteo și variațiile nivelului ape pot duce la o partida bună de pescuit în mai.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

delta dunarii fotografie drona

Delta Dunarii vazuta din drona – Galerie fotografii

0
Descoperă frumusețea Deltei Dunării cu o galerie de fotografii aeriene realizate cu drona. Fiecare imagine surprinde peisaje spectaculoase, de la canale întortocheate la habitate...
Canalul mitchina

Canalul Mitchina

RECOMANDAM

Resort hotel cormoran uzlina delta dunarii

Resort Cormoran

0