luni, 27 noiembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Șarpele și broasca. Momentul în care un șarpe atacă și capturează o broască

Un eveniment ce a avut loc ca un fulger, luând prin surprindere fotograful, căruia i-a scăpat momentul în care un șarpe de apa s-a năpustit dintre tufișurile de stuf, unde se ascundea, așteptând să prindă o pradă. Cu adevărat, astfel de instantanee neașteptate pot fi capturate în momentele când cel mai puțin te aștepți, când încerci să fotografiezi subiecte aparent obișnuite, fie din lipsă de inspirație sau pur și simplu pentru a testa capacitățile aparatului foto. Și tocmai asta s-a întâmplat în cazul acestor imagini surprinzătoare.

Într-o clipă, șarpele a apucat prada și s-a retras rapid în apa plină de stuf și plante acvatice, luând cu el victima sa într-o scenă brutală și captivantă a ciclului natural al vieții, unde există mereu un prădător și o pradă. Această scurtă secvență a dezvăluit o parte din drama vieții sălbatice, cu toată intensitatea și impulsivitatea ei, surprinzând frumusețea și brutalitatea lumii naturale într-un moment neașteptat.

imagini Romeo Huidu

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Obținerea permisului de pescuit recreativ ANPA – ghid 2024

0
Practicarea pescuitului recreativ în habitatele piscicole naturale, cu excepția Rezervației Biosferei „Delta Dunării“, se realizează pe baza permiselor emise anual de ANPA și eliberate...

RECOMANDAM