marți, 16 aprilie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăPescuitPescuit – diversePescuitul in luna iulie

Pescuitul in luna iulie

Despre pescuit in luna iulie: Luna iulie este caracterizată de căldura specifică sezonului estival, care poate influența comportamentul peștilor. Din cauza temperaturilor ridicate din timpul zilei, peștele se ascunde în vegetație sau caută zone de adâncime unde apa este mai rece. Pentru a obține rezultate bune în pescuitul din această lună, este recomandat să pescuiți dimineața devreme sau pe timpul nopții.

Este important să luați în considerare câteva lucruri atunci când mergeți la pescuit în această lună.

  • Temperaturile ridicate: luna iulie este una dintre cele mai calde luni ale anului, proteja-ti-va impotriva razelor solare.
  • Lumina soarelui: lumina soarelui puternică din luna iulie poate face dificilă vederea, așa că este recomandat să purtați ochelari de soare polarizați.
  • Insectele: luna iulie este, de asemenea, o lună în care sunt prezente multe insecte, cum ar fi țânțarii și căpușele. Este important să purtați haine care să vă protejeze de insecte și să aveți la îndemână repelent de insecte.

Iată câteva specii de pești care sunt activi în luna iulie:

Verificați și solunarul pentru luna iulie înaintea fiecărei partide de pescuit. Acesta corelat cu alți factori de mediu, cum ar fi anotimpul, presiunea atmosferică, condițiile meteo și variațiile nivelului ape pot duce la o partida bună de pescuit în iulie.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

icre de salau

Încheierea etapei de reintroducere a icrelor de șalău în Lacul Razim...

0
Pe 8 aprilie, campania anuală de repopulare a șalăului în complexul Razim-Sinoe, organizată de Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD), a ajuns la final....
Canalul mitchina

Canalul Mitchina

RECOMANDAM