duminică, 26 iunie 2022
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăJurnal de calatorieCe poti face in Sfantu Gheorghe Delta Dunarii

Ce poti face in Sfantu Gheorghe Delta Dunarii

Sfantu Gheorghe din Delta Dunarii este locul perfect unde poti imbina farmecul Deltei Dunarii cu linistea plajei salbatice de la malul Marii Negre. Pentru mine este cel mai frumos compromis intre mare si delta. Atunci cand nu pescuiesc, ma plimb cu barca si atunci cand nu ma plimb cu barca ma scald in apa marii.

Poti explora delta din barca. De aici din portul din Sfantu Gheorghe poti incepe calatorii cu barca catre multe locuri minunate. Poti ajunge in apropierea Insulei Sacalin, la epava Tuzla, la Sulina, la Padurea Letea si  multe alte locuri din delta. Nu voi face un “Top 10 locuri de vizitat in Sfantu Gheorghe din Delta Dunarii” pentru ca tot ceea ce veti vedea si vizita aici este minunat si nu se poate exclude sau include intr-un top.

Cinema in aer liber. In serile de vara, la campingul din sat se proiecteaza in aer liber filme. Sau daca esti pasionat de filme poti participa la proiectiile Festivalului Anonimul.

Poti sta toata ziua la plaja, te poti izola de toti si de toate. Nisip fin, enervant de fin si apa marii altfel decat o stii de pe litoralul clasic, datorita Dunarii ce se varsa in apropiere. Drumul din sat pana la plaja este o adevarata relaxare, o calatorie ce te dezbraca de toate problemele si gandurile.

Poti pescui. De pe mal sau din barca.

Poti manca peste proaspat gatit in toate felurile, in special la localnici. Si mai ales poti manca celebra ciorba Storceac

Te poti plimba prin sat, este interesant asa cu strazile lui pavate cu nisip dar si combinatia de case noi cu cele traditionale.

Faptul ca este oarecum izolat, ca exista o limita de cazare, ca nu exista acces auto face ca Sfantu Gheorghe sa ramana in continuare un loc perfect pentru cei care isi doresc liniste, plaja lor, marea lor.

Va las mai jos cateva legaturi utile din site ca sa explorati Sfantu Gheorghe si sa va faceti o impresie despre Ce poti face in Sfantu Gheorghe Delta Dunarii.

 

ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ARTICOLE RECENTE

Noul cuantum al amenzilor in Delta Dunarii – proiect Hotarare de...

0
Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a publicat pe site-ul sau proiectul de Hotarare a Guvernului privind actualizarea cuantumului amenzilor prevazute la art. 13 din Legea...